Béda révisi "Moskwa"

11 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
→‎top: clean up, added stub tag using AWB
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: gede → gedé)
(→‎top: clean up, added stub tag using AWB)
 
[[Kategori:Ibu kota nagara]]
 
 
{{stub}}
18.254

éditan