Béda révisi "Ucing"

16 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
→‎Unak-anik: clean up, removed stub tag using AWB
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: oge → ogé , nyaeta → nyaéta, nya éta → nyaéta (2), ea → éa)
(→‎Unak-anik: clean up, removed stub tag using AWB)
 
[[Kategori:Felis]]
 
 
{{sato-stub}}
 
[[ka:კატა]]
18.254

éditan