Béda révisi "Novel"

40 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
clean up, added stub, deadend tags using AWB
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta (2))
(clean up, added stub, deadend tags using AWB)
{{Dead end|date=April 2017}}
'''Novel''' nyaéta karangan prosa anu panjang nu ngandung rangkaian carita kahirupan hiji jalma jeung jalma di sakelilingna jeung nonjolkeun watek jeung sifat satiap palaku. Nu nyerat novel nyaéta novelis.
 
[[Kategori:Prosa]]
[[Kategori:Fiksi]]
 
 
{{stub}}
18.254

éditan