Béda révisi "Octavianus"

63 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
→‎top: clean up, added orphan, uncategorised tags using AWB
(Removing Link FA template as it is now available in wikidata)
(→‎top: clean up, added orphan, uncategorised tags using AWB)
 
{{Orphan|date=April 2017}}
 
[[Gambar:Hw-augustus.jpg|jmpl|Gambar Kaisar Augustus.]]'''Octavianus'''([[23 Séptémber]] 63 SM – [[19 Agustus]] 14), anu boga gelar Kaisar Augustus ([[Basa Latin|Latin]] : ''IMPERATOR CAESAR DIVI FILIVS AVGVSTVS'', nyaéta [[Kaisar Romawi]] kahiji sarta salah sahiji anu pang pengaruh. Manéhna mungkas perang baraya anu panjang sarta nyiptakeun kadamaian, karaharjaan, sarta kamegahan kakaisaran di [[Romawi]], anu dipikawanoh kalawan ''Pax Romana'' atawa kadamaian Romawi. Manéhna nikah kalawan Livia Drusilla salila leuwih ti 51 warsih.
 
{{commons|Augustus}}{{pondok}}
 
{{Uncategorized|date=April 2017}}
18.254

éditan