Béda révisi "Ajén-P"

35 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
→‎Sumber Rujukan: clean up, added uncategorised tag using AWB
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: numana → nu mana)
(→‎Sumber Rujukan: clean up, added uncategorised tag using AWB)
 
{{pondok}}
 
{{Uncategorized|date=April 2017}}
 
[[ja:P値]]
18.254

éditan