Béda révisi "Simon Pegg"

29 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
clean up, added orphan tag using AWB
(Nyieun kaca anyar thumb|Simon Pegg '''Simon John Beckingham''' leuwih dipikawanohna ku ngaran '''Simon Pegg''' (gumelar di Glo...)
 
(clean up, added orphan tag using AWB)
 
{{Orphan|date=April 2017}}
 
[[File:Simon Pegg Premiere of Kill Me Three Times (cropped).jpg|thumb|Simon Pegg]]
'''Simon John Beckingham''' leuwih dipikawanohna ku ngaran '''Simon Pegg''' (gumelar di [[Gloucestershire]], [[Inggris]], [[14 Pébruari]] [[1970]]) nyaéta saurang [[aktor]] asal [[Inggris]].
 
{{Biografi-pondok}}
 
[[Kategori:Aktor Inggris]]
18.254

éditan