Béda révisi "Statistik sosial"

28 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
→‎top: clean up, added orphan tag using AWB
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta, ea → éa (2))
(→‎top: clean up, added orphan tag using AWB)
 
{{Orphan|date=April 2017}}
 
'''Statistik social''' nyaéta pamakéan sistim ukuran [[statistik]] keur nalungtik paripolah [[manusa]] dina lingkungan [[social|sosial]]. Ieu bisa dipikanyaho ku cara [[poll|jajal pamanggih]] ti sabagian grup masarakat, evaluasi sabagian data ngeunaan grup masarakat, atawa ku panalungtikan jeung analisa statistik susunan data nu pakait jeung masarakat sarta paripolahna.
 
18.254

éditan