Spéktrum sumebar: Béda antarrépisi

28 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
→‎top: clean up, added orphan tag using AWB
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: Indonesia → Indonésia, frekuensi → frékuénsi (2), elekomunikasi → élékomunikasi, sahingga → antukna (2))
(→‎top: clean up, added orphan tag using AWB)
{{Orphan|date=April 2017}}
 
'''Spéktrum sumebar''' ([[Basa Indonésia]]: ''spektrum tersebar'', {{lang-en|spread spectrum}}) nyaéta hiji padika komunikasi di mana kabéh sinyal komunikasi disebar di sakumna spéktrum [[frékuénsi]] anu sadia. Rubakna pita frékuénsi anu dipaké, gumantung kana téknolgi anu dipaké.
 
20.027

éditan