Béda révisi "Sénsus"

11 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
→‎top: clean up, added stub tag using AWB
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta, ea → éa)
(→‎top: clean up, added stub tag using AWB)
 
[[Kategori:Statistika]]
[[Kategori:Populasi]]
 
 
{{stub}}
18.254

éditan