Béda révisi "Tinju"

28 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
→‎top: clean up, added orphan tag using AWB
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: nya éta → nyaéta, diantara → di antara)
(→‎top: clean up, added orphan tag using AWB)
 
{{Orphan|date=April 2017}}
 
[[Gambar:Ouch-boxing-footwork.jpg|thumb|150px|right|Tinju]]
 
18.254

éditan