Béda révisi "XvYCC"

28 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
→‎top: clean up, added orphan tag using AWB
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: samemeh → saméméh (2), mere → méré (4))
(→‎top: clean up, added orphan tag using AWB)
 
{{Orphan|date=April 2017}}
 
{{lowercase|xvYCC}}
'''xvYCC''' atawa Extended-[[gamut]] [[YCbCr|YCC]] nyaéta hiji [[color space|rohangan kelir]] nu dipaké dina elektronika [[video]] set televisi panel rata, nu ngarojong 1.8 kalieun jumlah kelir nu dipaké dina [[sRGB color space|rohangan kelir sRGB]].<ref>{{cite web | year=2006 | url=http://www.hdmi.org/pdf/HDMI_Insert_FINAL_8-30-06.pdf | title=HDMI 1.3 Update | work=[[HDMI Licensing]] | accessdate=2006-08-30}}</ref> xvYCC ditetepkeun ku [[International Electrotechnical Commission|IEC]] Oktober 2005 tur dipublikasikeun Januari 2006 minangka [[daptar standar IEC|IEC 61966-2-4]]. Spektrum nu leuwih lega tina ''backlighting'' [[LED]] ngaganti [[cold cathode|katoda tiis]] nyababkeun bisana nambah pamidang ''color gamut'' [[liquid crystal display|LCD]].
18.254

éditan