Béda révisi "Éko Patrio"

27 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
clean up, added orphan tag using AWB
(clean up, added orphan tag using AWB)
 
{{Orphan|date=April 2017}}
 
'''Éko Héndro Purnomo''' atawa nu leuwih dipiwanohna mah '''Éko Patrio''' (lahir di [[Kabupatén Nganjuk]], [[Jawa Wétan]], [[30 Désémber]] [[1970]]) nyaéta saurang [[pulitik]]us ti [[Partéy Amanat Nasional]] anu ngajabat di [[DPR-RI periode 2009-2014]]<ref name="kapanlagi">Kapanlagi.com, [http://kapanlagi.com/indonesia/e/eko_patrio/ Profil Eko Patrio]. Diaksés 03 Juli 2015.</ref><ref name="merdeka">Merdeka.com, [http://merdeka.com/profil/indonesia/e/eko-hendro-purnomo/ Biografi Eko Hendro Purnomo]. Diaksés 03 Juli 2015.</ref>. Saméméh turun ka dunya [[pulitik]], Éko ngamimitian karirna minangka saurang palawak liwat grup lawakna [[Patrio]], anu harita ngan dikontrak ku [[TPI]] <ref name="kapanlagi"/>. Kelompok [[Patrio]] ieu pernah suksés dina mawakeun acara [[Ngelaba]] <ref name="merdeka"/>. Éko nikah jeung istrina [[Viona Risalina]] dina tanggal [[12 Oktober]] [[2001]] <ref name="kapanlagi"/>.
==Atikan==
 
[[Kategori:Anggota DPR]]
[[Kategori: Tukang bodor]]
18.254

éditan