Béda révisi "Lalay"

29 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar thumb|Lalay keur ngapung Lalay nya éta hiji-hijina mamalia hiber nu miboga sistem radar dina awakna.<ref name="buku"> Winarti, dkk: "Dun...)
 
[[Kategori:Sasatoan]]
[[Kategori:Mamalia]]
 
[[id:Kelelawar]]
[[en:Bat]]