Wikipedia:VisualÉditor: Béda antarrépisi

1 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
mTidak ada ringkasan suntingan
Tag: suntingan sumber
| style="font-size:150%" class="plainlinks" | [{{fullurl:Wikipedia:VisualEditor/Feedback|action=edit&section=new&watchthis=1}} '''Laporkeun masalah''' dina maké VisualEditor].
|-
| Login, [[Special:Preferences#mw-prefsection-editing|ulah céntang ''Temporarily disable the visual editor while it is in beta'']], atawa [[Special:Preferences#mw-prefsection-editing|robah ''Mode ngédit'']] ka ''Témbongkeun sakabéh tab éditor'', laju simpen préferénsi anjeun. Atawa '''[//en.wikipedia.org/wiki/User:Sandbox?veaction=edit paké tutumbu kotrétanieukotrétan ieu]''' pikeun nyobaan.
| Paluruh cara nyieun tutumbu, nambahkeun atawa mindahkeun gambar, nyieun sitasi, nyelapkeun citakan, ngédit tabél, jsb.
| Sebutkeun ogé '''panyungsi raramat''', '''sistem operasi komputer''', jeung '''kulit Wikipédia''' (ilaharna Vector, sakapeung Monobook).
12.145

éditan