Béda révisi "Wikipedia:Bantahan umum"

1 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: proses → prosés
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: make → maké , eo → éo, Kusabab → ku sabab)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: proses → prosés)
 
::'''Lamun anjeun perlu saran husus (contona, médis, hukum, finansial, atawa manajemén résiko) mangga geura panggihan profesional anu geus meunang idin atawa ngarti di widangna di wilayah éta.''' Baca [[Wikipedia:Bantahan résiko]], [[Wikipedia:Bantahan médis]], jeung [[Wikipedia:Bantahan hukum]] pikeun bantahan nu leuwih husus.
 
Wikipedia téh teu saragem dina prosesprosés ngulas artikelna sacara babarengan, bisa waé hiji artikel aya anu ngoréksi kasalahan atawa ngahapus saran anu salah. Maranéhna teu boga kawajiban hukum pikeun ngalakukeun éta hal, nu matak sakabéh informasi anu dibaca di dieu teu dibarengan ku jaminan kaluyuan pikeun tujuan naoan waé atawa maké naon waé.
 
'''No consequential damages can be sought against ''Wikipedia''''', as it is a voluntary association of individuals developed freely to create various open source online educational, cultural and informational resources. '''This information is being given to you gratuitously''' and there is '''no agreement or understanding between you and ''Wikipedia''''' regarding your use or modification of this information beyond the [[GNU Free Documentation License]]; neither is anyone at ''Wikipedia'' responsible should soméone change, edit, modify or remove any information that you may post on ''Wikipedia'' or any of its associated projects.
18.254

éditan