Béda révisi "Wikipedia:Kasalahan umum"

4 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: jang → pikeun (2)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Kukituna → ku kituna (3))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: jang → pikeun (2))
 
* '''Kamus'''. Cikan tuliskeun artikel anu rada munel. Kamus ayana di proyek [[Wiktionary]].
* '''''Bulletin board''''' atawa tempat neundeun pesen. Cikan tulis artikel anu boga harti, ulah nulis pesen-pesen nu ''ngawur''. Pikeun coba-coba, gunakeun tempat [[Wikipédia:Kotrétan| ngotrét]].
* '''Rohangan ''chat'''''. Wikipédia lain tempat pikeun ngobrol, kaca sawala lain jangpikeun maksud éta.
* '''Tempat nyimpen data'''. Pakakas Wikipedia aya watesna, ku kituna kudu dijaga munel jeung ''éfisien''.
* '''Portal warta'''. Wikipédia utamana mangrupa ensiklopédi, jadi cutatkeun warta aktual saperluna, teu kudu loba teuing, cukup nu ngawakilan. Pikeun warta, sabenerna aya [[Wikinews]].
* '''Tempat iklan'''. Ulah ngiklankeun hiji produk di Wikipédia. Pamaké bisa nyutatkeun tumbu (link) dina halaman ngeunaan hiji produk, namung teu kudu kaleuleuwihan tur tetep nétral.
 
Panutup, Wikipédia Basa Sunda diayakeun pikeun lain jangpikeun [[urang Sunda]] wungkul, namung pikeun saha waé nu ngagunakeun Basa Sunda. Hatur nuhun..
 
==Tingali ogé==
18.254

éditan