Béda révisi "2013"

1 bita dipupus ,  3 tahun yang lalu
m
→‎Poé peré nasional di Indonésia: Ngarapihkeun éjahan, replaced: tahun → taun
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: Indonesia → Indonésia)
m (→‎Poé peré nasional di Indonésia: Ngarapihkeun éjahan, replaced: tahun → taun)
 
 
== Poé peré nasional di Indonésia ==
Hari-hari libur nasional dan cuti bersama Indonésia untuk tahuntaun 2013:<ref>{{cite web
| title=Ini 19 Hari Libur Nasional Tahun 2013
| url=http://nasional.kompas.com/read/2012/07/19/11114467/Ini.19.Hari.Libur.Nasional.Tahun.2013
18.254

éditan