Béda révisi "Nairobi"

3 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: pang gedéna → panggedéna, sakitar → kira-kira (2)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: gede → gedé)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: pang gedéna → panggedéna, sakitar → kira-kira (2))
 
'''Nairobi''' nyaéta [[ibukota]] [[Kenya]]. ngaran ieu asalan tina bahasa suku [[Maasai]] ''Ewaso Nyirobi'' anu artina "cai ayem".
 
Nairobi nyaéta salah sahiji kota pang gedénapanggedéna di [[Afrika]]. Kota ieu mikaboga penduduk sakitarkira-kira 3 juta jiwa [[wilayah]] sakitarkira-kira 150&nbsp;km<sup>2</sup>. Koordinat géografisna nyaéta {{coor dm|1|16|S|36|48|E|}}.
 
== Geografi ==
18.254

éditan