Béda révisi "Nelson Mandela"

1 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Anjeuna → anjeunna
(→‎top: clean up, added orphan tag using AWB)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Anjeuna → anjeunna)
 
|website = {{url|www.nelsonmandela.org/}}
}}
'''Nelson Rolihlahla Mandela''' ({{lahirmati|[[Mvezo]], [[Afrika Kidul]]|18|7|1918|[[Johannesburg]], Afrika Kidul|5|12|2013}}<!-- don't even think about adding a death date without a reliable source -->) nyaéta saurang [[aktivisme jero nagri ngalawan apartheid di Afrika Kidul|aktivis anti-apartheid]] jeung pulitikus [[Afrika Kidul]] nu ngajabat salaku [[Présidén Afrika Kidul]] saprak 1994 nepi ka 1999. Anjeunaanjeunna téh urang Afrika Kidul kulit hideung kahiji anu pernah mangku jabatan présidén di nagara éta. Mandela ogé pernah mangku jabatan [[Gerakan Non-Blok|Sékretaris Jéndral Gerakan Non-Blok]] taun 1998 nepi ka 1999.
 
[[Kategori:Présidén Afrika Kidul]]
18.254

éditan