Buka ménu utama

Parobahan

5 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
m
→‎Karir: Ngarapihkeun éjahan, replaced: keneh → kénéh (2), ge → gé
Tanggal [[8 Aprl]] [[1994]] mangrupa ahir karir Nirvana, sabab Kurt Cobain kapanggih maot di Imahna, [[Seattle]], Washington alatan maéhan manéh ku péstol anu ditémbakkeun ka huluna<ref name="kapanlagi" /><ref name="nirvana">{{en}}[http://www.nirvana.com/bio/default.aspx Nirvana.com] (diaksés tanggal 9 Nopémber 2011)</ref>. Tapi najan kitu, sababaraha album kompilasina masih sempet dirilis sababaraha taun kahareupna<ref name="kapanlagi" />.
 
Sok sanajan Kurt Cobain geus maot tur Nirvana geus bubar tapi laguna masih kenehkénéh aya sakapeung éksis di radio-radio, sanajan perjalanan karier Nirvana bisa kaitung pondok jodo tapi ka abus salah sahiji Band Legend anu bisa ngalahirkeun salah sahiji Genre musik anyar nu loba disebut kubatur mah cenah musik "Grunge" anu ngaguncang blantika musik dunya keur jaman na nepi ka ayeuna ge masih kenehkénéh sok loba ngadengekeun.
 
==Référénsi==
18.254

éditan