Pamayang: Béda antarrépisi

1 bita dipupus ,  5 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: pulau → pulo
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Republik → Républik using AWB)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: pulau → pulo)
Minangka lembaga masarakat, PNTI minangka babaturan sarta mantuan pamaréntah dina palaksanaan program pangwangunan di widang kalautan sarta perikanan.<ref name="sumber2"/>
PNTI miboga komitmen pikeun kanaékan kesejahtraan pamayang sarta masarakat [[basisir]] sarta kelestarian lingkungan sagara sarta perairan séjénna.<ref name="sumber2"/>
Ngadegna organisasi pamayang PNTI ieu alatan kaayaan [[Indonésia]] tacan sugema minangka Nagara kepulaunkepulon boh dina ''konteks'' masih ''relative'' pendékna budaya bahari pikeun masarakat boh fakta yén jumplukan masarakat pamayang masih aya dina kaayaan sacara umum tacan sejahtera.<ref name="sumber2"/>
 
==Rujukan==
20.027

éditan