Béda révisi "Per kapita"

2 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: jang → pikeun
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: jang → pikeun)
 
Ieu biasana dipaké dina widang [[statistika]] nu nunjukkeun [[mean]] ''per jalma'' sangkan fokus perhatian naon waé, contona [[bagi hasil]], [[tingkat kejahatan]], jeung sajabana.
 
Ogé dipaké di jero [[kehendak (hukum)]] pikeun némbongkeun lamun unggal kauntungan nu kudu ditarima, ''by devise or bequest'', hasil bagi nu sarua jangpikeun unggal ''estate''. Ieu jelas béda jeung pambagéan [[Per stirpes]], di mana unggal cabang kulawarga dinasti ngawariskeun pambagéan nu sarua ti unggal ''estate''.
18.254

éditan