Béda révisi "Riyadh"

1 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
m
→‎Jalan: Ngarapihkeun éjahan, replaced: samentawis → samentara
(Gambar Riyadh_Station.JPG dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Daphne Lantier)
m (→‎Jalan: Ngarapihkeun éjahan, replaced: samentawis → samentara)
 
===Jalan===
Riyadh miboga sistem jalan modéren. Jalan Lingkar Wétan ngahubungkeun bagian kidul jeung kalér Riyadh, samentawissamentara Jalan Lingkar Kalér ngahubungkeun bagian wétan jeung kulon. Jalan Raja Fahd ngaliwatan puseur kota ti kalér ka kidul, sajajar jeung Jalan Lingkar Wétan. Jalan Makkah, ngaliwatan puseur kota ti wétan ka kulon.
 
===Karéta===
18.254

éditan