Béda révisi "Saitama, Saitama"

2 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
m
→‎Kota sobat: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngabogaan → mibanda
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta using AWB)
m (→‎Kota sobat: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngabogaan → mibanda)
 
 
== Kota sobat ==
Saitama ngabogaanmibanda genep kota sobat.
 
* {{flagicon|Mexico}} [[Toluca]], [[Mexico]] (1979)
18.254

éditan