Béda révisi "Sakola Menengah Kajuruan"

3 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta, rea → réa, sejen → séjén
(←Ngabolaykeun révisi 498468 ku Ilhambot (Obrolan))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta, rea → réa, sejen → séjén)
 
{{Atikan di Indonésia}}
'''Sekolah Menengah Kejuruan (SMK)''' nyaetanyaéta salah sahiji wangun satuan pangatikan formal anu ngokolakeun pangatikan kajuruan dina jenjang pangatikan menengah lanjutan ti SMP/MTs atawa wangun sejenséjén anu sadarajat atawa tuluyan tina hasil diajar anu diaku sarua/satata SMP/MTs. Di SMK rearéa pisan Program Kaahlian.
 
== Program Kajuruan ==
18.254

éditan