Béda révisi "Student's t-test"

2 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngabogaan → mibanda
(→‎top: clean up, added orphan, stub, uncategorised tags using AWB)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngabogaan → mibanda)
 
{{Orphan|date=April 2017}}
 
'''Test'''-'''''t''''' nyaéta unggal [[tes hipotesa statistik]] nu mana tes statistik ngabogaanmibanda [[Sebaran-t student]] lamun [[null hypothesis]] bener.
 
{{pondok}}
18.254

éditan