Béda révisi "Sél punca"

87 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
* '''2000-an''' - Sababaraha laporan ngeunaan plastisitas [[sél sirung sawawa]] dipublikasi.
* '''2003''' - Dr. Songtao Shi ti NIH manggihan sumber anyar sél sirung sawawa tina huntu susu<ref>{{cite journal | author=Shostak S | title=(Re)defining stem cells | journal=Bioessays | year=2006 | pages=301-8 | volume=28 | issue=3 | id=PMID 16479584}}</ref>
* '''02 Nopémber 2004''' - [[California]] nyatujuan [[Proposisi 71]] nu nyadiakeun anggaran nagara $3 miliar pikeun panalungtikan sél sirung émbrionik manusa.<!--
* '''2004-2005''' - KoreanPanalungtik researcher[[Koréa]] [[Hwang Woo-Suk]] claimsngaku togeus havengembangkeun createdsababaraha several humangaris [[embryonicsél stemsirung cellémbrionik]] linesmanusa from unfertilised humantina [[oocyteoosit]]s. Themanusa linesnu can dibuahan. areKadieunakeun laterkabuktian showngaris tosél beéta fabricatedpalsu.
* '''2005''' - ResearchersPara atpanalungtik ti [[KingstonUniversitas UniversityKingston]] in, [[EnglandInggris]] claimngaku togeus havemanggihan discoveredsResearchers aatl thirdsirung categorykategori oftilu, stem cell,nu dubbeddilandih ''cord-blood-derived embryoniclike stem cells'' (CBEs), derivedsél fromsirung umbilicalmirip cordémbrionik), bloodditurunkeun tina getih ari-ari. TheKelompok groupieu claimsnyebutkeun theseyén cellssél-sél areieu ablebisa todidiferensiasi differentiatejadi intorupa-rupa moretipe typessél ofnu tissueleuwih thanlengkep adultbatan stemsél cellssirung sawawa.
* '''2001-2006''' - [[PresidentPrésidén]] [[George W. Bush]] endorsesngadukung theKongres Congresspikeun innyadiakeun providinganggaran limitedféderal federalpikeun fundingpanalungtikan forsél embryonicsirung stemémbrionik cellnu researchkabéhna totalling approximatelyampir $100 millionjuta. <!--At the same time, he also enacts laws that restrict federally funded stem cell research on embryonic stem cells to the already derived but dwindling cell lines. Bush also endorsed funding for a total of $250 million dollars for research on adult and animal stem cells.
* '''5 May, 2006''' - [[Rick Santorum]] introduces bill number [[S. 2754]], or the [[Alternative Pluripotent Stem Cell Therapies Enhancement Act.]] into the [[Senate]]
* '''18 July, 2006''' - The U.S. Senate passes the Stem Cell Research Enhancement Act [[H.R. 810]], and votes down Senator Santorum's S.2754.
Pamaké anonim