Béda révisi "Fernando Alonso"

37 bita dipupus ,  3 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: beh → béh , Anjeuna → anjeunna)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
{{Pembalap F1
| Name = Fernando Alonso
| Image = Fernando_Alonso_Malaysia_2012Alonso 2016.jpg
| Caption = Fernando Alonso di GP Inggris 2011.
| Nationality = {{flagicon|Spain}} [[Spanyol]]
| Date of birth = {{birth date and age|1981|7|29|df=y}}
Pamaké anonim