Buka ménu utama

Parobahan

17 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
robot Adding: pt:Nu (kana)
[[fr:ぬ]]
[[ja:ぬ]]
[[pt:Nu (kana)]]
[[zh:ぬ]]
5.421

éditan