Béda révisi "Komputer"

11 bita dipupus ,  15 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
[[image:computer.tower.750pix.jpg|thumb|right|200px|TheSarupaning [[computerBungkus casekomputer|towermunara]] of a [[personalkomputer computerpribadi]].]]
 
'''Komputer''' nyaeta hiji [[wiktionary:device|alat]] atawa [[wiktionary:machine|mesin]] keur nyieun [[wiktionary:calculation|itungan]] atawa kontrol operasi nu bisa ditembongkeun dina watesan [[wiktionary:numerical|numeris]] atawa [[wiktionary:logical|logis]]. Komputers dumasar kana sipat fisikna sarta nu pakait nembongkeun sababaraha hal atawa hal tina masalah dina hiji bagian, maka pakait mekanik bakal sacara otomatis ngahasilkeun "penyelesaian" tina masalah. Dasar teori keur itungan make komputer disebut '''[[computer science|elmuélmu komputer]].'''
 
==General principles==
11.732

éditan