Béda révisi "Citakan:Sub kaca dokuméntasi"

m
alihbasa
m (~kat)
m (alihbasa)
|- style="vertical-align:top;text-align:center;"
| style="padding:1ex;" | [[Image:Edit-paste.svg|none|48px]]
| '''ThisIeu is themangrupakeun [[Wikipedia:TemplatePola dockaca pagedokumén patterncitakan|templatekaca documentationdokuméntasi pagecitakan]] forkeur {{tl|{{BASEPAGENAME}}}}.'''<br />ItLain ispikeun notditempo intended to be viewed directlylangsung. IfLamun it usesmigunakeun [[Help:VariableVariabel|variablevariabel]]s, somesababaraha linkstumbu maybisa appearjadi brokenkatingali henteu numbu. DoTong notngaganti replacevariabel theseieu variablesku withngaran [[hardcoded]]kaca atawa pageURL namesnu orkodena URLshésé.
|}<noinclude>
----
SeeTempo [[Wikipedia:TemplatePola dockaca pagedokumén patterncitakan]] forpikeun howmikanyaho thiskumaha templatecara ismaké usedcitakan ieu.
{{tarjamahkeun|Inggris}}
[[Category:Citakan|{{PAGENAME}}]]
</noinclude>
23.351

éditan