Béda révisi "Pasir"

1 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
m
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: kulantaran → ku lantaran, dimana → di mana (2), tibatan → ti batan)
==Ngamangpaatkeun taneuh pasir==
Taneuh pasir ilaharna dimangpatkeun pikeun melak palawija atawa paré huma, tapi henteu saeutik anu dipelak tangkal séjéna. saperti :<ref name=Evawarni>{{Cite book | title = Hubungan Antar Suku Bangsa di Kota Pangkalpinang| last = -| first = Evawarni | publisher = Direktorat Jenderal Kebudayaan | location = [[Jakarta]] | year = 2009| ISBN=978-979-1281-28-7 }}</ref>
Di [[Garut]] taneuh pasir dimangpaatkeun pikeun melak tangkal ''sereh wangi (cymbopogon nardus)'' lantaran ieu tangkal kudu katojo ku cahaya [[panon poé]] langsung (ulah kahieuan), ari di [[Manado]] mah pasir-pasir téh loba dipelakan tangkal [[cengkéh]].<ref name=Setijati >{{Cite book | title = Perjalanan Panjang Tanaman Indonesia| last = D. Sastrapradja| first = Setijati | publisher = Yayasan Pustaka Obor Indonesia | location = [[Jakarta]] | year = 2012| ISBN=978-979-461-830-1}}</ref>
<ref name=Agus >{{Cite book | title = Tanaman Penghasil Minyak Atsiri| last = Kardinan, M.Sc. APU| first = Ir. Agus| publisher = AgroMedia, | location = [[Jakarta]] | year = 2005| ISBN=979-3702-43-5}}</ref>
 
==Dicutat tina==
{{Reflist|3}}