Béda révisi "Huma"

4 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m
 
'''Ngahuma''' (tatanén) nyaéta hiji sistem/pola tatanén anu ngarobah leuweung jadi leuweung garapan, pikeun tujuan ngahasilkeun pangan anu utamana [[paré]].<ref name="sumber1">{{id}}[http://www.wacananusantara.org/3/211/ngahuma:-pertanian-tradisional-jawa-barat=id Ngahuma di Jawa Barat] (diaksés tanggal 20 Oktober 2011)</ref>
 
<!--
Prosés éta lumangsung sacara tuluy-tinuluy.<ref name="sumber1" />
Dina sajarahna sistem/pola tatanén, ngahuma mangrupa hiji tahapan dina ''evolusi'' budaya manusa ti budaya moro sato ka budaya tatanén.<ref name="sumber1" />