Béda révisi "Al-Mawardi"

Taya parobahan ukuran ,  3 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (Naval Scene mindahkeun kaca Imam Mawardi ka Al-Mawardi: nyaruakeun jeung nami ti ar:)
m
* ''Al-Amtsal wa al-Hikam''
 
Imam Mawardi tilar dunya dina ping 30 Rabi'ul Awwal 450 H, dina yuswa 8486 taun.<ref name="Iskandar"/> Anjeunna dimakamkeun di pasaréan Bab Harb di Baghdad.<ref name="Iskandar"/>
 
==Rujukan==
894

éditan