Béda révisi "Dongéng"

25 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
(→‎Conto Dongéng Pamuk: ngarapihkeun ejahan, replaced: obat → ubar (4), batal → bolay using AWB)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
# Sipatna pralogis, nyaéta mibanda logika anu béda jeung logika umum.<ref name="Sumber4"/>
# Sipatna tradisional, nyaéta sumebarna turun-tumurun.<ref name="Sumber4"/>
# Pola ngadongéng sok angger <ref name="Sumber5">Suherman,E.(1995).Basa jeung Sastra Sunda di Sakola Dasar.Bandung</ref> aia ia aing hayang modol
 
=='''Sajarah Kamekaran jeung Sumebarna Dongéng'''==
Pamaké anonim