Béda révisi "Obrolan:Sentég"

186 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Mariksa artikel)
Tidak ada ringkasan suntingan
# Kalimah ''Sentég ilaharna dipaké néwak beurit anu aya di imah, beurit sawah jeung beurit kebon biasana diracun atawa ngahaja diboro babarengan mangsa usum tandur atawa saméméh melak tatanén.'' tiasa dihijikeun dina awal kalimah ''Sentég (mousetrap) nyaéta pakakas (pitapak) anu dipaké pikeun newak beurit''.
Mangga nyanggakeun Kang {{gero|Dinototosugiarto}}, hatur nuhun --[[Pamaké:A.R Dipusparaga|A.R Dipusparaga]] ([[Obrolan pamaké:A.R Dipusparaga|sawala]]) 27 Agustus 2017 04.46 (UTC)
::Haturan téh {{gero|A.R Dipusparaga}}, hoyong diparios deui...--[[Pamaké:Dinototosugiarto|Dinototosugiarto]] ([[Obrolan pamaké:Dinototosugiarto|sawala]]) 27 Agustus 2017 05.43 (UTC)
3.150

éditan