Béda révisi "Obrolan:Bandeng"

422 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar '''Sarat Artikel Taratas''' *Artikel anyar - {{done| }} *Minimal 100 kecap - {{done| }} *Rujukan dina unggal kalimah - {{done| }} *Minimal 2 rujukan - {{done| }} *Gambar - {{do...
(Nyieun kaca anyar '''Sarat Artikel Taratas''' *Artikel anyar - {{done| }} *Minimal 100 kecap - {{done| }} *Rujukan dina unggal kalimah - {{done| }} *Minimal 2 rujukan - {{done| }} *Gambar - {{do...)
(taya bédana)