Béda révisi "Obrolan:Bandeng"

1.240 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
Mariksa artikel
(Nyieun kaca anyar '''Sarat Artikel Taratas''' *Artikel anyar - {{done| }} *Minimal 100 kecap - {{done| }} *Rujukan dina unggal kalimah - {{done| }} *Minimal 2 rujukan - {{done| }} *Gambar - {{do...)
 
(Mariksa artikel)
'''Catetan'''
# Sateuacan tanda (;) teu kedah nganggo spasi
# Kekecapan nu kirang merenah: ''Laut'' kedahna ''laut'', ''Kidul'' kedahna ''kidul'', ''katewak'' kedahna ''katéwak'', ''jeng'' kedahna ''jeung''.
# Lepat merenahkeun spasi: ''timimiti'' kedahna ''ti mimiti'', ''nepika'' kedahna ''nepi ka'', ''didasar'' kedahna ''di dasar''.
# Cobi imeutan deui ieu kalimah ''Tahiti wétaneun , Jepang beulah Kidul'' maksadna Tahiti wétaneun Jepang beulah Kidul, Tahiti wétan atanapi kumaha?
# ''Di laut bandeng bisa hirup'' teu kedah nganggo kecap '''Di'''
# Kalimah nu tiasa dirucat janten sababaraha kalimah
#* ''Binih lauk bandeng disebut ogé nénér numutkeun panalungtikan Dirjen Perikanan di Indonesia jumlah tangkapan nénér kawilang loba : dimimitian ku propinsi Aceh sanggup nyadiakeun 530 juta binih dina sataun, kadua Bali ngahasilkeun 250 juta, jeung anu katilu Sulawesi Kidul ngahasilkeun 198 juta nénér dina sataun, poténsi nénér anu dihasilkeun ti sakabéh Propinsi kurang leuwih 1.5 miliar nénér unggal taunna''.
#* Kabutuhan nénér di Indonesia sorangan kurang leuwih 1 miliar, jadi sésana dijual ka luar negeri (Taiwan, Singapura, jeung Malaysia) hargana leuwih onjoy tibatan benur (binih hurang).
Nyanggakeun Kang {{gero|Dinototosugiarto}}, hatur nuhun --[[Pamaké:A.R Dipusparaga|A.R Dipusparaga]] ([[Obrolan pamaké:A.R Dipusparaga|sawala]]) 27 Agustus 2017 07.01 (UTC)