Béda révisi "KAI Commuter Indonésia"

Gambar KAI_Commuter_Jabodetabek_Map.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Yann
m (~ ngarapikeun)
(Gambar KAI_Commuter_Jabodetabek_Map.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Yann)
| operator = KA Commuter Jabodetabék
}}
 
[[Gambar:KAI Commuter Jabodetabek Map.jpg|250px|jmpl|Peta ruteu KRL Commuter Line]]
'''KA Commuter Jabodetabék''' atawa '''KRL Commuter Jabodetabék''' atawa '''KRL Commuter Line''' nyaéta layanan jalur [[karéta rél listrik]] anu dioperasikeun ku PT KAI Commuter Jabodetabék, anak pausahaan [[Kereta Api Indonesia|PT Kereta Api Indonésia]].<ref name="KCJ">[https://www.krl.co.id/ Situs resmi PT KAI Commuter Jabodetabék] {{id}} diakses tanggal 4 Mei 2016</ref><ref name="KAI">[https://www.ereta-api.co.id/ Situs resmi PT Kereta Api Indonesia] {{id}} diakses taggal 4 Mei 2016</ref> KRL geus beroperasi di wilayah [[Jakarta]] ti mimiti taun [[1976]] nepi ka kiwari ngalayanan ruteu komuter di wilayah [[DKI Jakarta]], [[Dépok|Kota Dépok]], [[Bogor|Kota Bogor]], [[Kabupatén Bogor]], [[Bekasi|Kota Bekasi]], [[Kabupatén Lebak]], [[Tangerang|Kota Tangerang]], [[Kabupatén Tangerang]], sarta [[Tangerang Kidul|Kota Tangerang Selatan]].<ref name="KCJ"/>
 
1.552

éditan