Béda révisi "KAI Commuter Indonésia"

324 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
→‎Sajarah: ngarobah sagemblengna
(→‎Sajarah: ngarobah sagemblengna)
== Sajarah ==
[[File:COLLECTIE TROPENMUSEUM Eerste electrische trein van Weltevreden naar Tandjoengpriok TMnr 10014006.jpg|jmpl|kiri|200px|Kereta listrik pertama (1925), melayani jalur Tanjoeng Priok - Meester Cornelis]]
Wacana elektrifikasiéléktrifikasi jalur keretakaréta api sudahtéh didengungkangeus sejakdiirong ti taun [[1917]] olehku perusahaanpausahaan keretakaréta api milik pemerintahpamaréntah [[Hindia BelandaWalanda]] [[Staats Spoorwegen]] (SS). Saat ituHarita, elektrifikasiéléktrifikasi jalur keretakaréta api diprediksidiprédiksi akanbakal menguntungkannguntungkeun secarasacara ekonomiékonomi. ElektrifikasiÉléktrifikasi jalur keretakaréta api kemudiantuluy dilakukandipilampah dariti [[StasiunStasion Tanjung PriokPriuk|Tanjung Priuk]] sampainepi denganka [[Meester Cornelis]] ([[StasiunStasion Jatinegara|Jatinegara]]) dimulaidimimitianna pada tahuntaun [[1923]]. PembangunanIeun inipangwangungan selesaianggeusna padatanggal [[24 DesemberDésémber]] [[1924]].<ref name=":1">{{Cite news|url=https://www.cnnindonesia.com/gaya-hidup/20150928130906-269-81365/hikayat-jalur-kereta-api-listrik-di-indonesia/|title=Hikayat Jalur Kereta Api Listrik di Indonesia|newspaper=CNN Indonesia|access-date=2017-07-13}}</ref>
 
ProyekProyék elektrifikasiéléktrifikasi terus berlanjuttumuluy. Jalur lingkarsabudeureun Jakarta selesaianggeus dielektrifikasidiéléktrifikasi padatanggal [[1 MeiMéi]] [[1927]] dansarta padataun [[1930]], elektrifikasiéléktrifikasi jalur [[StasiunStasion Jakarta Kota|Jakarta]] - [[StasiunStasion Bogor|Bogor]] sudahgeus mulaimimiti dioperasikandioperasikeun. KeretaKaréta yangnu digunakandipakéna ialahmah nyaéta [[lokomotif]] listrik seriséri 3000 buatanjieunan pabrik SLM–BBC ([[Swiss]] Locomotive & Machine works - Brown Baverie Cie), lokomotif listrik seriséri 3100 buatanjieunan pabrik AEG (Allgemaine Electricitat Geselischaft) [[Jerman|Jérman]], lokomotif listrik seriséri 3200 buatanjieunan pabrik Werkspoor [[Belanda|Walanda]] sertasarta keretakaréta listrik buatanjieunan pabrik Westinghouse danjeung keretakaréta listrik buatanjieunan pabrik [[General Electric]].<ref name=":1" />
 
JalurÉta keretajalur yangkaréta terelektrifikasinu tersebutdiéléktrifikasi terustéh digunakantuluy-tumuluy dandipaké diperluassarta dilegaan wilayah operasionalnyaoperasionalna sejakti kemerdekaansaprak Indonesiakamerdékaan Indonésia. PengoperasianPangoperasian jalur keretakaréta api di IndonesiaIndonésia dilaksanakandipilampah olehku ''Djawatan Kereta Api Repoeblik Indonesia'' (kinikiwari sebagaiminangka PTKA).
 
Pada tahunTaun [[1960-an]], transportasi di Jakarta beradaaya didina titik nadirkatompéran. [[Soekarno]] memerintahkanmaréntahkeun Gubernur [[Soediro|Sudiro]] untukpikeun menghapusmupus tremtrém listrik karenalantaran dianggap menyebabkannyumebabkeun kemacetankamacétan. AkhirnyaAntukna pada tahuntaun [[1960]], tremtrém téh sepenuhnyasagemblengna berhentieureun beroperasidioperasikeun di Jakarta. <ref>{{Cite news|url=http://nasional.kompas.com/read/2009/03/30/10371970/merindu.trem.di.jakarta|title=Merindu Trem di Jakarta|last=Media|first=Kompas Cyber|newspaper=KOMPAS.com|language=en|access-date=2017-03-24}}</ref> KeretaKaréta listrik pun ikutmilu dihentikandieureunkeun operasinyaoperasionalna akhirdina ahir taun [[1965]]. SelanjutnyaSatuluyna padabulan November[[Nopémber]] [[1966]], seluruhsakumna pengangkutanpangangkutan keretakaréta api jurusan [[Stasion Manggarai|Manggarai]] - [[StasiunStasion Jakarta Kota|Jakarta Kota]] dibatasidiwatesan.<ref name=":0">{{Cite news|url=http://megapolitan.kompas.com/read/2016/10/03/18000051/putaran.roda.krl.bonbon.hingga.kfw|title=Putaran Roda KRL, Bonbon, hingga KfW|last=Media|first=Kompas Cyber|newspaper=KOMPAS.com|language=en|access-date=2017-03-24}}</ref> Hal iniieu berkaitanpatalian denganjeun merosotturun tajamnyanutugna jumlah penumpangpanumpang dansarta kondisi umum kota Jakarta yangnu tidakteu kondusif. Biro Pusat Statistik mencatatnyatet, jumlah penumpangpanumpang lokal yangnu dilayanidilayanan PN Kereta Api (PNKA) tahuntaun [[1965]] merosotturun 47 persenpersén dibandingkantinimbang taun [[1963]]. TahunTaun [[1965]], hanyangan ukur 16.092 penumpangpanumpang persapoéna haritéh yangnu memakaimaké keretakaréta lokal.<ref name=":0" />
 
BaruKakara pada tahuntaun [[1972]], keretakaréta listrik mulaimimiti munculbijil kembalideui. Harian ''[[Kompas (surat kabar)|Kompas]]'' tanggal [[16 MeiMéi]] [[1972]] memberitakanngabéwarakeun bahwayén PNKA memesanmesen 10 setsét keretakaréta listrik dariti luar negerinegri untukpikeun memenuhinyumponan kebutuhankabutuhan Jakarta. LangkahIeu initarékah untukdimaksudkeun meningkatkanpikeun penggunaanngaronjatkeun angkutan umum dansarta ngurangan mengurangikamacétan kemacetannu yangmimiti mulaikara terasati saatsaprak ituharita.<ref name=":0" />
 
KRL danjeung keretakaréta relrél diesel (KRD) dariti [[Jepang]] tibanepi di Jakarta empatopat tahuntaun kemudiansanggeusna, [[1976]]. Ieu KRL-KRL ini akanbakal menggantikanngagantikeun lokomotif listrik lamaheubeul peninggalantitinggal BelandaWalanda yang sudahnu dianggap tidakgeus teu layak dioperasikeun. TiapUnggal rangkaianrangkéan KRL terdirikawengku atasku empatopat keretakaréta dengankalawan kapasitas angkut 134 penumpangpanumpang per keretakaréta.<ref name=":0" /> Ieu KRL generasi pertamamunggaran initéh kemudiansatuluyna dikenaldipikawanoh sebagaiminangka ''[[KeretaKaréta relrél listrik Rheostatik|KRL Rheostatik]]'' dansarta akansacara terustuluy-tumuluy melayaningalayanan masyarakat Jakarta hingganepi ka akhirahir pengoperasianpangoperasian KRL EkonomiÉkonomi padadina tahuntaun 2013.
 
PadaBulan Mei[[Méi]] [[2000]], pemerintahpamaréntah [[Jepang]] melaluiliwat [[Badan Kerjasama Internasional Jepang|JICA]] danjeung PemerintahPamaréntah Kota [[Tokyo]] menghibahkanngahinahkeun [[KeretaKaréta relrél listrik Toei seriséri 6000|72 unit]] KRL bekasurut yangnu sebelumnyasaméméhna dioperasikandioperasikeun olehku [[Biro Transportasi Métropolitan Tokyo|Biro Transportasi Metropolitan Tokyo]]. KeretaIeu inikaréta diresmikan padadiresmikeun tanggal [[25 Agustus]] [[2000]] dansarta menjadijadi KRL berpendinginnu maké paniis udarahawa (AC) pertamamunggaran di IndonesiaIndonésia.<ref>{{Cite news|url=https://www.kaorinusantara.or.id/newsline/37443/perjalanan-krl-seri-6000-hibah-eks-toei-setelah-15-tahun|title=Perjalanan KRL Seri 6000 Hibah eks-Toei, Setelah 15 Tahun - KAORI Nusantara|last=Fadhli|first=Faris|date=2016-01-17|newspaper=KAORI Nusantara|language=en-GB|access-date=2017-07-13}}</ref> Sejak saatTi ituharita, IndonesiaIndonésia rutin mendatangkanngadatangkeun KRL bekasurut Jepang untukpikeun memperkuatnguatkeun armada KRL di Jakarta.
 
Pada tahunTaun [[2008]] dibentuk anak perusahaanpausahaan PT KA, yakninyaéta PT KAI Commuter Jabodetabek (KCJ), yangnu fokusfokusna padakana pengoperasianpangoperasian jalur keretakaréta listrik di wilayah DaerahDaérah Operasional (DAOP) 1 JabotabekJabodetabek, yangnu saatharita itumah memilikimiboga 37 ruteruteu keretakaréta yangnu melayaningalayanan wilayahwewengkon Jakarta Raya. PT KCJ memulaingamimitian proyekproyék modernisasimodérnisasi angkutan KRL padadina tahuntaun 2011, denganku menyederhanakancanya rutenyaderhanakeun yangruteu adanu menjadiaya jadi 5 ruteruteu utama, penghapusanpamupusan KRL ekspressékspréss, penerapanpanerapan gerbong khusushusus wanitaawéwé, dansarta mengubahngarobah namangaran KRL ekonomiékonomi-AC menjadijadi KeretaKaréta Commuter. ProyekIeu iniproyék dilanjutkandituluykeun denganku renovasirénovasi, penataanpanataan ulang, danjeung sterilisasistérilisasi sarana dan prasarana termasukkaasup jalur keretakaréta danogé stasiun kereta,karéta. sertaDeuih penempatanditempatkeun ogé satuan keamanankaamanan padadi tiapunggal gerbong. SaatMangsa [[Stasion Tanjung Priuk|Stasiun Tanjung Priok]] diresmikandiresmikeun kembalideui setelahsanggeus dilakukan renovasirénovasi total pada tahuntaun [[2009]], jalur keretakaréta listrik bertambahgeus menjadinambah jadi 6, walaupunsok belumsanajan sepenuhnyacan beroperasidioperasikeun sagemblengna. PadaBulan [[Juli]] [[2013]], PT KCJ mulai menerapkanmitembeyan sistemsistim tikettikét elektronikéléktronik COMMET (''Commuter Electronic Ticketing'') danjeung perubahanparobahan sistemsistim tarif keretakaréta.<ref>{{cite web|url=http://www.krl.co.id/sekilas-krl.html|title=Sejarah Kereta Rel Listrik|publisher=PT KAI Commuter Jabodetabek|accessdate=20 September 2015}}</ref>
 
== Ruteu ==