Béda révisi "KAI Commuter Indonésia"

3 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
m
(→‎Sajarah: ngarobah sagemblengna)
Wacana éléktrifikasi jalur karéta api téh geus diirong ti taun [[1917]] ku pausahaan karéta api milik pamaréntah [[Hindia Walanda]] [[Staats Spoorwegen]] (SS). Harita, éléktrifikasi jalur karéta api diprédiksi bakal nguntungkeun sacara ékonomi. Éléktrifikasi jalur karéta api tuluy dipilampah ti [[Stasion Tanjung Priuk|Tanjung Priuk]] nepi ka [[Meester Cornelis]] ([[Stasion Jatinegara|Jatinegara]]) dimimitianna taun [[1923]]. Ieun pangwangungan anggeusna tanggal [[24 Désémber]] [[1924]].<ref name=":1">{{Cite news|url=https://www.cnnindonesia.com/gaya-hidup/20150928130906-269-81365/hikayat-jalur-kereta-api-listrik-di-indonesia/|title=Hikayat Jalur Kereta Api Listrik di Indonesia|newspaper=CNN Indonesia|access-date=2017-07-13}}</ref>
 
Proyék éléktrifikasi terus tumuluylumangsung. Jalur sabudeureun Jakarta anggeus diéléktrifikasi tanggal [[1 Méi]] [[1927]] sarta taun [[1930]], éléktrifikasi jalur [[Stasion Jakarta Kota|Jakarta]] - [[Stasion Bogor|Bogor]] geus mimiti dioperasikeun. Karéta nu dipakéna mah nyaéta [[lokomotif]] listrik séri 3000 jieunan pabrik SLM–BBC ([[Swiss]] Locomotive & Machine works - Brown Baverie Cie), lokomotif listrik séri 3100 jieunan pabrik AEG (Allgemaine Electricitat Geselischaft) [[Jerman|Jérman]], lokomotif listrik séri 3200 jieunan pabrik Werkspoor [[Belanda|Walanda]] sarta karéta listrik jieunan pabrik Westinghouse jeung karéta listrik jieunan pabrik [[General Electric]].<ref name=":1" />
 
Éta jalur karéta nu diéléktrifikasi téh tuluy-tumuluy dipaké sarta dilegaan wilayah operasionalna ti saprak kamerdékaan Indonésia. Pangoperasian jalur karéta api di Indonésia dipilampah ku ''Djawatan Kereta Api Repoeblik Indonesia'' (kiwari minangka PTKA).