Béda révisi "KAI Commuter Indonésia"

80 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
 
== Ruteu ==
PadaMimiti awaldiwanohkeun perkenalankana pola ''loopline dimah tahunnyaéta taun'' [[2011]], KRL Jabodetabek memilikimibanda 6 jalur danjeung 8 relasirélasi. SaatKiwari iniéta jumlah tersebuttéh bertambahnambahan menjadijadi 6 jalur danjeung 13 relasirélasi yangnu melayaningalayanan seluruhsakuliah wilayahwewengkon [[Jabodetabék|Jabodetabek]] dansarta [[Kabupaten Lebak|Lebak]].
 
{| class="wikitable" cellspacing="0" cellpadding="3" border="1"
|2015
|-
| colspan="5" |<sup>''† TidakTeu termasukkaasup [[Stasion Gambir]] (tidakteu melayaningalayanan Commuterline)''</sup><sup>''^''</sup> Termasuk<sup>''Kaasup''</sup> <sup>''[[Stasion Pasar Senén|Stasion Pasar Senen]]. StasionIeu inistasion hanyangan melayaningalayanan perjalananiinditan keka arah utarakalér (menujuka [[Stasion Kampung Bandan|Kampung Bandan]]). PerjalananIinditan keka arah selatankidul (menujuka [[Stasion Jatinegara|Jatinegara]]) tidakteu berhentieureun di Stasionieu inistasion.''</sup>
|}
 
=== Éléktrifikasi jeung panambahan ruteu ===
=== Elektrifikasi dan penambahan rute ===
Saat iniKiwari, jalur ''Green Line'' sedangkeur diperpanjangdipanjangan sampainepi ka [[Stasion Rangkasbitung]] danjeung direncanakanari akanrencanana selesaimah padabakal tahunanggeus taun [[2016]]. ProsesIeu elektrifikasiprosés iniéléktrifikasi jugatéh meliputiogé pembangunanngawengku pangwangunan jalur ganda Maja-CiterasCitéras-Rangkasbitung, pembagunanpangwangunan tiangtihang LAA danjeung pembangunanpangwangungan gardugarduh [[listrik]]. Ari diperkirakeunna mah KRL keka Rangkasbitung mulaitéh beroperasimimiti dioperasina tahuntaun [[2017]].<ref name="Tempo"/>
:'''Stasion Maja''' → [[Stasion CiterasCitéras|CiterasCitéras]] → '''Stasion Rangkasbitung'''.
 
SelainLian ituti kitu, jalur ''Blue Line'' jugaogé akanbakal dilanjutkandituluykeun sampainepi ka [[Stasion Cikarang]]. PengerjaanPagawéanana sudahgeus dimulaidimimitian sejakti akhir tahuntaun [[2013]] katompérnakeun. Jalur Jatinegara-Cikarang akanbakal digandakandigandakeun menjadijadi 4 jalur keretakaréta api. PembangunanPangwangunan jalur ''double-double track'' dansarta elektrifikasiéléktrifikasi diperkirakandiperkirakeun akanbakal selesaianggeus pada tahuntaun [[2018]]. DirencanakanDirencanakeunna mah di ieu jalur initéh akanbakal dibangundiwangun berberapasawatara Stasion baruanyar, di antaranyaantarana [[Stasion Bekasi Timur]].
 
:'''Stasion Bekasi''' → [[Stasion Ampéra|Stasion Ampera]] → [[Stasion Tambun|Tambun]] → [[Stasion Cibitung|Cibitung]] → [[Stasion Telaga Murni|Telaga Murni]] → '''Stasion Cikarang'''.
 
DenganKu beroperasinyadioperasikeunana kembalideui jalur keretakaréta api Citayam-Nambo, adaaya kemungkinankamumkinan untukpikeun melanjutkannuluykeun kembalideui pembangunanpangwangunan jalur keretakaréta api baruanyar [[Stasion Parung Panjang|Parung Panjang]] - [[Stasion Tanjung PriokPriuk|Tanjung PriokPriuk]]. JalurIeu inijalur sudahgeus pernah direncanakandirencanakeun olehku pemerintahpamaréntah [[Orde Anyar|Orde Baru]] pada tahuntaun [[1990-an]]. RencanaIeu inirencana dibatalkandibedokeun karenalantaran [[Krisis finansial Asia 1997]] dansarta jatuhnyaruntuhna [[Suharto]] pada tahuntaun [[1998]]. JalurIeu jalur keretakaréta api yangnu akanbakal melingkaringurilingan [[Jakarta]] initéh akanbakal terdirikawengku olehku berberapasawatara Stasion:
 
:'''Stasion Parung Panjang''' → [[Stasion Citayam]] → [[Stasion Nambo|Nambo]] → [[Stasion Cikarang]] → '''Stasion Tanjung Priok'''
 
SaatKiwari inikeur sedangaya adapasiapan persiapan pembangunanpangwangungan jalur keretakaréta api ganda dariti [[Stasion BatuceperBatucépér]] keka [[Bandar Udara Internasional Soekarno-Hatta]] sepanjangsapanjang 12.1&nbsp;km. DirencanakanAri peletakanprosés batupabébasan pertamalahanna akanmah dilaksanakan pada bulan [[Juni]] [[2015]]. Saat ini proses pembebasan lahan sudahanggeus 100% rampung. RencananyaDeuih jugarencanana akanogé dibangunbakal jalurdiwangun barujalur lagianyar dariti [[Stasion Cawang]] keka [[Bandar Udara Halim Perdanakusuma]]. DenganKu selesainyaanggeusna pembangunanpangwangunan jalurieu inijalur, para penumpangpanumpang pesawatpasawat tidakmoal akanbakal kesusahanhésé transfer pesawatpasawat.
 
:'''Bandar Udara Internasional Soekarno-Hatta''' → [[Stasion Batuceper]] → [[Stasion Duri]] → [[Stasion Tanahabang]] → [[Stasion Sudirman]] → [[Stasion Manggarai]] → [[Stasion Cawang]] → '''Bandar Udara Halim Perdanakusuma'''