Béda révisi "KAI Commuter Indonésia"

m
|Per 1 April 2017, Stasiun Rangkasbitung Doperasikeunna minangka Stasion Terminus KA Commuter Lintas ''Green Line,'' ogé Stasion Terminus KA Lokal Merak rélasi Rangkasbitung-Merak PP. Pikeun KAJJ nu operasina téh ngan KA Krakatau wungkul.
|-
|
|}