Béda révisi "Obrolan:Bandeng"

207 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
→‎Artikel Sah: bagean anyar
(→‎Artikel Sah: bagean anyar)
 
Nyanggakeun Kang {{gero|Dinototosugiarto}}, hatur nuhun --[[Pamaké:A.R Dipusparaga|A.R Dipusparaga]] ([[Obrolan pamaké:A.R Dipusparaga|sawala]]) 27 Agustus 2017 07.01 (UTC)
::Haturan téh {{gero|A.R Dipusparaga}}, hoyong diparios deui.--[[Pamaké:Dinototosugiarto|Dinototosugiarto]] ([[Obrolan pamaké:Dinototosugiarto|sawala]]) 3 Séptémber 2017 12.19 (UTC)
 
== Artikel Sah ==
 
{{done| Ieu artikel geus nyumponan sarat-sarat artikel taratas}} --[[Pamaké:A.R Dipusparaga|A.R Dipusparaga]] ([[Obrolan pamaké:A.R Dipusparaga|sawala]]) 4 Séptémber 2017 14.40 (UTC)