Béda révisi "Obrolan pamaké:MadCholis"

taya kamandang éditan
(Wilujeng Sumping)
 
{{Wilujeng sumping}}
--[[Pamaké:A.R Dipusparaga|A.R Dipusparaga]] ([[Obrolan pamaké:A.R Dipusparaga|sawala]]) 14 Méi 2017 13.37 (UTC)
 
Sampurasun Kang {{gero|MadCholis}}, <br/>
 
Kumaha damang? Rupina nembé katingal deui éksis dina kaca wiki. Pami kagungan waktos, diantos pisan kontribusi artikelna Kang sareng deuih artikel-artikel anu tos diklaim sarta masih kénéh aya kakirangan, mugi tiasa dilengkepan heula kakiranganana supados tiasa lolos klaim margi sakedap deui saémbara Wiki Sabanda périodeu kahiji badé lekasan. Hatur nuhun --[[Pamaké:A.R Dipusparaga|A.R Dipusparaga]] ([[Obrolan pamaké:A.R Dipusparaga|sawala]]) 4 Séptémber 2017 14.56 (UTC)