Béda révisi "Abdul Muhyi"

20 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
Tag: suntingan sumber
m
 
| publisher = Kemendikbud
| id = e-ISSN 2528-3618 p-ISSN 2252-3758
}}</ref> Anjeunna kantos diajar ka [[Séh Abdurrauf Singkil]] di [[Acéh]], saacan nuluykeun ka [[Timur Tengah]].<ref name="Tjandrasasmita"/> Sanggeus mulih, Séh Abdul Muhyi ngamimitian nyumebarkeun pituduh ageman ka masarakat, kaasup di antarana [[Tarékat Syattariyah]] jeung katerangan ngeunaan [[Martabat Tujuh]].<ref name="Tjandrasasmita"/> Anjeunna sakulawarga ahirna netep di [[Pamijahan, Bantarkalong, Tasikmalaya|Pamijahan, Tasikmalaya]], dugi ka tilardunyana sarta dimakamkeun di dinya.<ref name="Tjandrasasmita"/><ref name="Latifundia"/> Sanaos kitu, usaha sumebarna Tarékat Syattariyah dituluykeun ku tilu puterana, nyaéta Haji Abdullah, Pakih Ibrahim, jeung Dalem Bojong.<ref>{{cite book
| title = Signs of the Wali: Narratives at the Sacred Sites in Pamijahan, West Java
| first = Tommy | last = Christomy
894

éditan