Béda révisi "Martabat Tujuh"

418 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar '''Martabat Tujuh''' nyaéta salah sahiji ajaran tasawuf, nu janten kawentar di nusantara saprak awal abad ka-17. Ajaran ieu mimitina disebarkeun ku Syamsuddin al-Sum...
(Nyieun kaca anyar '''Martabat Tujuh''' nyaéta salah sahiji ajaran tasawuf, nu janten kawentar di nusantara saprak awal abad ka-17. Ajaran ieu mimitina disebarkeun ku Syamsuddin al-Sum...)
(taya bédana)
894

éditan