Béda révisi "Martabat Tujuh"

19 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
m
'''Martabat Tujuh''' nyaéta salah sahiji ajaran [[tasawuf]], nu janten kawentar di [[Nusantara]] saprak awal abad ka-17. Ajaran ieu mimitina disebarkeun ku [[Syamsuddin al-Sumatrani|Séh Syamsuddin al-Sumatrani]], mufti [[Kasultanan Acéh|Karajaan Acéh]]. Ajaran ieu dumasar kana kitab ''Al-Tuhfat al-Mursalah ila Ruh an-Nabi'' karya [[Muhammad al-Burhanpuri|Séh Muhammad al-Burhanpuri]], hiji [[sufi]] tina [[Gujarat]], [[India]].
 
[[Kategori:Sufi]]
894

éditan