Béda révisi "Obrolan:Bangkong héjo"

taya kamandang éditan
 
'''Catetan'''
#Kekecapan nu kedah diropéa diantawisna: ''kagolongkeun'' kedahna ''kaasup'', ''tiharita'' kedahna ''ti harita'', ''nepika'' kedahna ''nepi ka'', ''dijero'' kedahna ''di jero'', ''tayalian'' kedahna ''taya lian'', ''ngarana'' kedahna ''ngaranna'', ''tihiji'' kedahna ''ti hiji''.
''dijero'' kedahna ''di jero'', ''tayalian'' kedahna ''taya lian'', ''ngarana'' kedahna ''ngaranna'', ''tihiji'' kedahna ''ti hiji''.
# Aya kalimah nu tiasa dirucat janten sababaraha kalimah nyaéta ''Sanajan sapopoé bangkong héjo hirupna nyorangan bari jeung nyumput, témpona datang usum begér jeung kawin mah, barijil tina panyumputana ngarumpul dina kulah, balong, susukan atawa rawa-rawa di mana waé tempat anu mibanda cai bersih, kituna téh bari ramé disarada patémbal-témbal bari ngarendog''.
# Kategori ''Anura'' gentos ku ''Ranidae'' margi dumasar kasapukan kanggé kategori nu dianggo dina artikel sato/tutuwuhan dikawitan tina ngaran kulawargana.