Béda révisi "Budi Rahayu Tamsyah"

38 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
'''Budi Rahayu Tamsyah''' nyaéta salahsaurangsalah saurang pangarang Sunda. Lahir di [[Garut.]] ping [[16 Maret]] [[1962]]. Sakolana di SDN Campaka Garut, SMEP[[SMP Negeri 1 Garut]], SMEA Muhammadiyah Garut. Neruskeun ka Akademi Akuntansi Lembaga Bina Wiraswasta (A2LBW) Bandung jeung Jurusan Pendidikan Basa Sunda, FPBS, IKIP Bandung. Kungsi jadi wartawan olahraga, redaktur sawatara media di Bandung, jeung editoréditor sawatara penerbit di [[Kota Bandung|Bandung]].
 
{{Sastra-pondok}}